Siirry sisältöön
Satakylät

Leikkikenttä

Ohjattua leikkiä taas Yttilän Museokoulun leikkikentällä kesäkuussa 2023

Lapsia leikitetään taas Yttilän Museokoulun leikkikentällä 5.6.-16.6.2023 nuorten ohjaajien avustuksella arki-iltapäivisin klo 13-15:30.

Leikkitoimintaan voivat osallistua yli 4-vuotiaat sekä nuoremmat huoltajan kanssa. Lapset ja ohjaajat ovat vakuutettuja. Ohjaukseen voivat osallistua kaikki leikkikentälle ilmoittautuneet. Lapsen ensimmäisellä leikkikerralla ohjaajat täyttävät ilmoittautumislapun, jossa on tiedot esim. siitä saako lapsi lähteä yksin kotiin. Sadepäivänä leikitään Museokoulun sisätiloissa. Leikkikenttämaksua ei ole tänä kesänä.

Kaikki lapset mukaan leikkimään!

 

Leikkikentän ohjaajista

Kunkin vuoden keväällä haetaan peruskoulun yläasteella olevia nuoria leikkikenttäohjaajiksi (7. luokka täytyy olla käytynä). Monelle paikalliselle nuorelle on leikkikenttäohjaajan tehtävä ollut aivan ensimmäinen kesätyö. Hakuaika ja toimintaohjeet julkaistaan tavallisesti huhti-toukokuun aikana.

Ohjaajien työnantajina ovat Köyliön kyläyhdistykset: Kankaanpään, Kepolan, Ristolan Tuiskulan, Voitoisten, Vuorenmaan ja Yttilän kyläyhdistys. Joinakin aikaisempina vuosina Säkylän Urheilijat ovat järjestäneen kentille myös liikuntaohjaajan liikuttamaan lapsia erilaisten leikkien avulla.