Siirry sisältöön
Satakylät

Palvelut

Lähin ruokatavarakauppa ja asiamiesposti on Kepolassa Aukioloajat

Lähin apteekki on Kepolassa Aukioloajat

Postin kirjelaatikoita

Vanhan Köyliön kunnan alueella on  enää vain yksi oranssi kirjelaatikko Kepolassa Salen edessä, osoite Köyliöntie 1. Salessa on myös asiamiesposti, joka palvelee kaupan aukioloaikoina.

Kirjelaatikko Salen edessä tyhjennetään  ma-pe klo 15:00.

Säkylän toinen asiamiesposti on Säkylän keskustassa R-kioskissa, osoite Pyhäjärventie 4, 27800 Säkylä. R-kioskin edessä on myös kirjelaatikko. Posti lähtee matkaan ma-pe klo 15:30.

Säkylän keskustan muut kirjelaatikot sijaitsevat osoitteissa:

Iso-Vimma: Maakunnantie 4, 27820 Säkylä, tyhjennys ma-pe 13:30.

K- Supermarketin edessä: Palomiehentie 9, 27800 Säkylä, tyhjennys ma-pe klo 10:00.

Pakettiautomaatit sijaitsevat Säkylän keskustan R-kioskissa, S-marketissa ja K-supermarketissa.

Lähtevän postin noutomerkki

Haja-asutusalueella, jos lähtevän postin vientimatka on pitkä, pyydä postijakajalta Postin noutomerkkiä (oranssi heijastin klipsillä), jolla lähtevän postin voi merkitä lähteväksi omasta laatikosta. Oma laatikko ei silloin voi olla lukittavaa mallia / lukossa. Kun heijastin on esillä ulkona laatikon syrjässä, jakaja tietää ottaa laatikosta lähtevän postin. Laita lähtevä posti vaikkapa pussiin, joka on helppo nostaa laatikosta mukaan. Kun posti on lähtenyt, jakaja on jättänyt merkin laatikkoon sisälle. Tiistaisin ei jaeta kirjepostia, mikä tarkoittaa myös sitä, että lähtevää postia ei myöskään oteta tiistaisin postilaatikoista.

Matkahuollon palvelupisteitä ovat edellä mainitut  R-kioski, S-market (automaatti) ja K-supermarket (automaatti ja palvelupiste) sekä Ristolan baarin vieressä oleva Matkahuolto Köyliön huoltokeskus, osoite Kantatie 340, 27710 Köyliö.

Lähin kirjasto on Kepolassa Aukioloajat

Mölkkykenttä Yttilän Museokoululla
Pyhän Henrikintie 348
27750 KÖYLIÖ

Leikkikenttä Yttilän Museokoululla
Pyhän Henrikintie 348
27750 KÖYLIÖ

Yttilän Ottan sauna ja kunnan yleinen uimaranta hyppytornilla

Yttilän Ottantien päässä. Talvella Ottan saunalla on talviuimareita säännöllisesti.
Saunatilojen vuokraus: Säkylän kunta, vaihde 02-83281 ma-pe klo 9-15.

Matonpesupaikka

Matonpesupaikka sijaitsee Yhteisrannassa eli Hiisinrannassa Köyliönjärven rannalla, Hiisinkujan päässä. Pesupaikkaa ylläpitää Yttilän ky ja sen käytöstä peritään pieni maksu, katso kohdasta hinnasto.

Paperinkeräysastia

Yttilän kyläyhdistyksen ylläpitämä vihreä metallinen paperinkeräysastia on Museokoulun varastorakennuksen edessä. Siihen kerätään vain sanomalehti- ja aikakauslehtiä sekä postin tuomat kirjekuoret ja mainoslehtiset. Keräysastian viereen mahtuu auton kanssa.